Προηγούμενη ΦωτογραφίαΕπόμενη Φωτογραφία
 

Τολμήστε το γυμνισμό – Γυμνιστικές διακοπές

Λοιπόν τι σχέδια έχετε για τις διακοπές σας φέτος; Θα νοικιάσετε εξοχικό στη Γαλλία; Μία βίλα στην Ισπανία; Θα κάνετε κάμπινγκ στην Ιταλία; Ή μήπως θα φύγετε για διακοπές all inclusive στην Καραϊβική; Μμμμμ… εντάξει αλλά τι θα λέγατε για κάτι διαφορετικό; Για διακοπές, λόγου χάρη, λίγο «παρακινδυνευμένες» που στους περισσότερους ανθρώπους προκαλούν αποστροφή; Αναφέρομαι σε διακοπές γυμνιστικές.

Πολύ σωστά διαβάσατε, γυμνιστικές. Από αυτές που οι άνθρωποι ξοδεύουν τον περισσότερο χρόνο τους τεμπελιάζοντας στον ήλιο και κολυμπώντας χωρίς τίποτα πάνω τους. Πρόκειται για σοβαρή πρόταση οπότε συνεχίστε το διάβασμα.

Για πολλούς ανθρώπους, η σκέψη και μόνο του να βρεθούν γυμνοί «σε όλο τους το μεγαλείο» ισοδυναμεί με την ίδια την κόλαση.  «Όλοι θα με κοιτάζουν», «Δεν είμαι πια νέα και όμορφη», «Έχω πάρει κιλά!» είναι μόνο ορισμένες από τις κλασικές αντιδράσεις που συναντά κανείς όταν προτείνει τέτοιου είδους διακοπές. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι άντρες ανησυχούν ότι θα υπάρξουν «συγκρίσεις» σχετικά με ένα συγκεκριμένο σημείο της ανατομίας τους και, για τις γυναίκες, η κλασική ερώτηση «Δείχνω να έχω μεγάλη περιφέρεια μ'αυτό το μαγιό;» πολύ απλά μετατρέπεται σε «Έχω μεγάλη περιφέρεια;» και «Πως φαίνεται το στήθος μου;».

Όμως, αγαπητοί αναγνώστες, σας ορκίζομαι ότι οι φόβοι σας είναι εντελώς μα εντελώς αβάσιμοι! Ξέρω, βέβαια, ότι ακόμη διατηρείτε τις επιφυλάξεις σας - άντε τώρα να πείσεις κάποιον να μην ανησυχεί χωρίς λόγο! - αλλά, πραγματικά, στερούνται βάσης. Όποιος κάνει διακοπές «au naturel» το κάνει καθαρά και μόνο για την απόλαυση της απελευθέρωσης από τους περιορισμούς που επιβάλλουν τα ρούχα και όχι για να συγκρίνει το σώμα του μ'εκείνο των υπόλοιπων παραθεριστών. Έχετε ποτέ κολυμπήσει γυμνοί σε πισίνα ή στη θάλασσα; Αν όχι, σας πληροφορώ ότι πρόκειται για την πιο καταπληκτική, απολαυστική και απελευθερωτική εμπειρία. Κι αν το τολμήσατε σε κάποια δεδομένη στιγμή στο παρελθόν… δε θα θέλατε να το ξαναδοκιμάσετε ;!

Η ηλιοθεραπεία χωρίς ρούχα είναι απλά υπέροχη και, το επαναλαμβάνω, εντελώς απελευθερωτική. Και στο τέλος των διακοπών σας, κυρίες μου, ξέρετε κάτι;  Τέλος στα αντιαισθητικά σημάδια από το μαγιό και όλ'αυτά χωρίς τεχνητό μαύρισμα που δεν είναι και τόσο υγιεινό. Χωρίς ρούχα, όλοι είναι ίσοι. Κανείς δεν προσπαθεί να εντυπωσιάσει κανέναν με τα ρούχα, το ρολόι ή τα κοσμήματά του. Αν πάλι επιθυμείτε ησυχία, εννοείται ότι μπορείτε να την έχετε, αλλά μέρος της χαράς των διακοπών είναι αυτό το «ανακάτεμα» με τους άλλους παραθεριστές και οι γυμνές διακοπές δεν αποτελούν εξαίρεση. Ξαφνικά, θα βρεθείτε σε μία συζήτηση με κάποιον από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ολλανδία, τη Γερμανία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα! Και το γεγονός πως κανείς σας δε θα φορά ρούχα, δεν πρόκειται να σας απασχολήσει!

Επομένως σας προσκαλώ να έρθετε να μείνετε μαζί μας στο ΒΡΙΤΟΜΑΡΤΙΣ στο πανέμορφο νησί της Κρήτης. Διατηρούμε μία μικρή, οικογενειακή ξενοδοχειακή μονάδα γυμνιστών.  Διαθέτουμε υπέροχα καταλύματα και ανέσεις, έχουμε θαυμάσιο προσωπικό και πελάτες, συνεπώς προσφέρουμε υπέροχες διακοπές που θα θυμάστε για πάντα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε!