Προηγούμενη ΦωτογραφίαΕπόμενη Φωτογραφία
 

Παραλία γυμνιστών, πισίνα γυμνιστών, ξενοδοχείο γυμνιστών ή και τα τρία ;

Εμείς οι γυμνιστές αποτελούμε ένα θαυμάσιο κράμα από «σχήματα και μεγέθη» και υποθέτω ότι το ίδιο επιθυμούμε και για τις διακοπές μας! Κάποιοι προτμούν να χαλαρώσουν και να κάνουν ηλιοθεραπεία σε μία παραλία γυμνιστών ανασαίνοντας τη θαλασσινή αύρα. Κάποιοι άλλοι επιθυμούν κάτι πιο «σοφιστικέ» όπως μία αστραφτερή πισίνα και ορισμένοι άλλοι - αν μας δοθεί η ευκαιρία - θέλουμε και τα δύο! Λοιπόν, φίλοι γυμνιστές, έχω βρει το κατάλληλο μέρος για όλους μας!

Ανάμεσα στις πολλές γυμνιστικές διακοπές που έχω κάνει σε ολόκληρο τον πλανήτη, προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχουν πιο ευχάριστες και απολαυστικές από αυτές που λαμβάνουν χώρα στο ξενοδοχείο γυμνιστών Βριτόμάρτις στο πανέμορφο νησί της Κρήτης. Είναι χτισμένο σε μια απομακρυσμένη, ιδιωτική αλλά προσβάσιμη περιοχή στη νότια πλευρά του νησιού, κοντά στα Σφακιά, που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο εντυπωσιακές και παρθένες της Κρήτης. Το ξενοδοχείο μας όχι μόνο προσφέρει μία πολύ όμορφη πισίνα αλλά διαθέτει και ιδιωτική παραλία γυμνιστών.

Οι παραλίες γυμνιστών διακρίνονται σε πολλά είδη : άλλες καλύπτονται από πανέμορφη, λευκή άμμο, άλλες είναι στρωμένες με χαλίκια, άλλες είναι βραχώδεις ενώ κάποιες άλλες αποτελούν έναν συνδυασμό και των τριών. Η ιδιωτική παραλία του Βριτόμαρτις συνδυάζει την άμμο με τα βράχια.

Η γυμνιστική παραλία του Βριτόμαρτις είναι ένας ευχάριστος δεκάλεπτος περίπατος από το συγκρότημα του ξενοδοχείου όμως υπάρχουν τακτικά δρομολόγια με λεωφορείο, χωρίς χρέωση, για εκείνους που δεν επιθυμούν να περπατήσουν. (Για 'μένα, βέβαια, ιδανικός συνδυασμός πάντα υπήρξε το περπάτημα μέχρι την παραλία και η επιστροφή με το minibus!)

Έχω επισκεφτεί πολλές παραλίες γυμνιστών σε ολόκληρο τον κόσμο και ενώ η απόσταση στην οποία βρίσκονται ορισμένες προσφέρει την ιδιωτικότητα που επιθυμεί κανείς, η έλλειψη ανέσεων αποτελεί σοβαρό μειονέκτημα. Η γυμνιστική παραλία του Βριτόμαρτις ενώ είναι απομακρυσμένη και ιδιωτική είναι επίσης, καθώς έχω ήδη αναφέρει, εύκολα προσβάσιμη αλλά, επιπλέον, προσφέρει εξαιρετικές ανέσεις.

Εκτός από τις ξαπλώστρες του Βριτόμαρτις, εκεί θα βρείτε κι ένα εξαιρετικό beach bar όπου μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια ποικιλία από απλές, φρέσκιες σαλάτες και μαγειρεμένα γεύματα τα οποία μπορείτε να συνοδεύσετε με αναψυκτικά, κρασί ή μπύρα. Η εξυπηρέτηση είναι εξαιρετική και οι τιμές λογικές. Υπάρχουν επίσης ντουζ και τουαλέτες που καθαρίζονται τακτικά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η παραλία μας είναι κατά πολύ ανώτερη συγκριτικά με άλλες παραλίες του είδους.

Συνεπώς σε όλους εσάς που επιθυμείτε να ευχαριστηθείτε «au naturel» δίπλα στο πέλαγος, αναπνέοντας καθαρό οξυγόνο, με τη δροσερή αύρα να σας ανανεώνει καθώς απορροφάτε τις ακτίνες του καυτού - κάποιες φορές, πολύ καυτού  - ήλιου, συνιστώ ανεπιφύλακτα και με πολύ μεγάλη χαρά την γυμνιστική παραλία του Βριτόμαρτις. 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να ζήσετε την εμπειρία αληθινά αλησμόνητων γυμνιστικών διακοπών, εξερευνήστε την ιστοσελίδα μας.