Έλεγχος 
Διαθεσιμότητας

Ψυχαγωγικές Δραστηριότητες στο Βριτόμαρτις

Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν κάνουν διακοπές σε ένα θέρετρο γυμνιστών, το κάνουν για την ξεκούραση και τη χαλάρωση που προσφέρει μία τέτοια τοποθεσία και αυτό ισχύει και για τους περισσότερους επισκέπτες μας στο Βριτόμαρτις.

Πρωταρχικός μας στόχος ήταν πάντοτε να δημιουργήσουμε ένα θέρετρο γυμνιστών όπου οι πελάτες μας μπορούν να ξοδέψουν το χρόνο τους σε πλήρη χαλάρωση. Όμως, παρέχουμε ορισμένες ψυχαγωγικές δραστηριότητες για εκείνους που – από καιρό σε καιρό – επιθυμούν λίγη περισσότερη «δραστηριότητα». Στο ξενοδοχείο γυμνιστών Βριτόμαρτις θα βρείτε τα ακόλουθα:

Aqua Gym

Δύο με τρεις φορές την εβδομάδα έχετε την ευκαιρία να κάνετε γυμναστική στο νερό διάρκειας περίπου μιας ώρας.

Παιχνίδια Κήπου

Στο θέρετρο γυμνιστών μας υπάρχουν επίσης εγκαταστάσεις για τους αθλητικούς τύπους, με γήπεδα τένις και βόλεϊ, Shuffle board, Mini golf, Τοξοβολίας, Πετάνκ (Pétanque) καθώς και μια αίθουσα Ping pong. Αυτές οι ανέσεις είναι πάντοτε διαθέσιμες.

Για τους λιγότερο αθλητικούς τύπους, υπάρχει ένα σκάκι εδάφους!

Μασάζ

Καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν, ένας επαγγελματίας μασέρ είναι διαθέσιμος και παρέχει μία γκάμα από υπηρεσίες μασάζ.

Παραλία Φυλακής

Στη παραλία γυμνιστών μας, υπάρχει πάντα ευκαιρία για δραστηριότητες, είτε πρόκειται για κολύμπι, καγιάκ ή εξερεύνηση των σπηλαίων με καγιάκ.

Βραδιές Παραδοσιακού Χορού

Κάθε δυο βδομάδες υποδεχόμαστε τοπικούς μουσικούς και χορευτές στο προαιρετικής ένδυσης ξενοδοχείο μας. Παρουσιάζουν παραδοσιακούς κρητικούς χορούς στο όμορφο περιβάλλον της βεράντας μας. Ένας υπέροχος τρόπος για να περάσετε το βράδυ σας κάτω απ’τα’αστέρια.

Διεθνής Μουσική και Χοροί

Τρεις φορές την εβδομάδα φιλοξενούμε έναν μουσικό που παίζει ζωντανά ή έναν DJ που φέρνει το μουσικό ταλέντο του στη Βεράντα του Μπαρ. Σας προσκαλούμε να χορέψετε στους ρυθμούς μίας τεράστιας επιλογής από τη διεθνή μουσική ή, αν προτιμάτε, απλώς να καθίσετε και να ακούσετε απολαμβάνοντας ένα ποτό από το εκτεταμένο μπαρ μας.

Βραδιές Κουίζ

Μία φορά την εβδομάδα απολαύστε ένα ευχάριστο βράδυ στη βεράντα ακούγοντας, μαντεύοντας και κερδίζοντας!