Προηγούμενη ΦωτογραφίαΕπόμενη Φωτογραφία
 

Οδηγίες προς Ξενοδοχείο Γυμνιστών Βριτόμαρτις

Παρακάτω θα βρείτε χρήσιμες οδηγίες και έναν χάρτη σε περίπτωση που αποφασίσετε να έρθετε από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο μας χρησιμοποιώντας ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο.

Στην Κρήτη υπάρχουν δύο αεροδρόμια, το αεροδρόμιο των Χανίων και εκείνο του Ηρακλείου. Μπορείτε να τα εντοπίσετε στο χάρτη και να δείτε το δρόμο που πρέπει ν'ακολουθήσετε για να φτάσετε στο ξενοδοχείο μας.

Αν φτάσετε στο αεροδρόμιο των ΧΑΝΙΩΝ

Βγαίνοντας από το χώρο του αεροδρομίου, ακολουθήστε το δρόμο προς Χανιά για περίπου 7-8 χιλιόμετρα. Όταν  φτάσετε σε μία διασταύρωση, παραμείνετε στην αριστερή πλευρά του δρόμου προς τον όρμο της Σούδας και, καθώς πλησιάζετε προς την έξοδο της Εθνικής Οδού, ακολουθήστε τις πινακίδες προς Ρέθυμνο. Θα οδηγήσετε στην Εθνική Οδό για περίπου 30 χιλιόμετρα κι έπειτα θ'ακολουθήσετε τις πινακίδες προς Βρύσες - Χώρα Σφακίων όπου στρίβετε δεξιά (αυτό το σημείο είναι ακριβώς μετά από ένα πρατήριο βενζίνης της Shell που θα δείτε στο αριστερό σας χέρι επί της Εθνικής Οδού). Αφήνοντας την Εθνική Οδό, θα πάρετε τον εξοχικό δρόμο των Σφακίων για 40 χιλιόμετρα, μέσα απ'τα βουνά, περνώντας από τα χωριά Βρύσες, Κράπη, Ασκύφου και Ίμβρο. Καθώς πλησιάζετε τη θάλασσα, στρίψτε δεξιά προς Χώρα Σφακίων. Θα βρείτε το ξενοδοχείο Βριτόμαρτις στο αριστερό σας χέρι μετά από ένα χιλιόμετρο περίπου και ένα χιλιόμετρο πριν από τα Σφακιά.

Η συνολική διάρκεια του ταξιδιού με το αυτοκίνητο αναμένεται γύρω στα 80 χιλιόμετρα (μιάμιση ώρα).

Αν φτάσετε στο αεροδρόμιο του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Βγαίνοντας από το χώρο του αεροδρομίου, προς την έξοδο της Εθνικής Οδού, ακολουθήστε τις πινακίδες προς Ρέθυμνο. Παραμείνετε στην Εθνική Οδό και περάστε από την πόλη του Ρεθύμνου κι έπειτα από τα χωριά Καβρός και Γεωργιούπολη. Προχωρήστε λίγο ακόμα (η συνολική απόσταση επί της Εθνικής Οδού είναι συνολικά 100 χιλιόμετρα), στρίψτε δεξιά και μετά αριστερά, ακολουθώντας τις πινακίδες προς Βρύσες, οδηγήστε για λιγότερο από ένα χιλιόμετρο και μετά πάλι αριστερά, ακολουθώντας τις πινακίδες προς Χώρα Σφακίων. Αφήνοντας την Εθνική Οδό, θα πάρετε τον εξοχικό δρόμο των Σφακίων για 40 χιλιόμετρα, μέσα από τα βουνά, περνώντας από τα χωριά Βρύσες, Κράπη, Ασκύφου και Ίμβρο. Καθώς πλησιάζετε τη θάλασσα, στρίψτε δεξιά προς Χώρα Σφακίων. Θα βρείτε το ξενοδοχείο Βριτόμαρτις στο αριστερό σας χέρι μετά από ένα χιλιόμετρο περίπου και ένα χιλιόμετρο πριν από τα Σφακιά.

Η συνολική διάρκεια του ταξιδιού με το αυτοκίνητο αναμένεται γύρω στα 150 χιλιόμετρα (δυόμιση ώρες).