Έλεγχος 
Διαθεσιμότητας

Πως να έρθετε

Στην Κρήτη υπάρχουν δύο αεροδρόμια, το αεροδρόμιο των Χανίων και εκείνο του Ηρακλείου. Μπορείτε να τα εντοπίσετε στο χάρτη και να δείτε το δρόμο που πρέπει ν’ακολουθήσετε για να φτάσετε στο ξενοδοχείο μας.

Αν φτάσετε στο Aεροδρόμιο των Χανίων

Δείτε τον Χάρτη

Βγαίνοντας από το χώρο του αεροδρομίου, ακολουθήστε το δρόμο προς Χανιά για περίπου 7-8 χιλιόμετρα. Όταν φτάσετε σε μία διασταύρωση, παραμείνετε στην αριστερή πλευρά του δρόμου προς τον όρμο της Σούδας και, καθώς πλησιάζετε προς την έξοδο της Εθνικής Οδού, ακολουθήστε τις πινακίδες προς Ρέθυμνο. Θα οδηγήσετε στην Εθνική Οδό για περίπου 30 χιλιόμετρα κι έπειτα θ’ακολουθήσετε τις πινακίδες προς Βρύσες – Χώρα Σφακίων όπου στρίβετε δεξιά (αυτό το σημείο είναι ακριβώς μετά από ένα πρατήριο βενζίνης της Shell που θα δείτε στο αριστερό σας χέρι επί της Εθνικής Οδού). Αφήνοντας την Εθνική Οδό, θα πάρετε τον εξοχικό δρόμο των Σφακίων για 40 χιλιόμετρα, μέσα απ’τα βουνά, περνώντας από τα χωριά Βρύσες, Κράπη, Ασκύφου και Ίμβρο. Καθώς πλησιάζετε τη θάλασσα, στρίψτε δεξιά προς Χώρα Σφακίων. Θα βρείτε το ξενοδοχείο Βριτόμαρτις στο αριστερό σας χέρι μετά από ένα χιλιόμετρο περίπου και ένα χιλιόμετρο πριν από τα Σφακιά.

Η συνολική διάρκεια του ταξιδιού με το αυτοκίνητο αναμένεται γύρω στα 80 χιλιόμετρα (μιάμιση ώρα).

Αν φτάσετε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου

Δείτε τον Χάρτη

Βγαίνοντας από το χώρο του αεροδρομίου, προς την έξοδο της Εθνικής Οδού, ακολουθήστε τις πινακίδες προς Ρέθυμνο. Παραμείνετε στην Εθνική Οδό και περάστε από την πόλη του Ρεθύμνου κι έπειτα από τα χωριά Καβρός και Γεωργιούπολη. Προχωρήστε λίγο ακόμα (η συνολική απόσταση επί της Εθνικής Οδού είναι συνολικά 100 χιλιόμετρα), στρίψτε δεξιά και μετά αριστερά, ακολουθώντας τις πινακίδες προς Βρύσες, οδηγήστε για λιγότερο από ένα χιλιόμετρο και μετά πάλι αριστερά, ακολουθώντας τις πινακίδες προς Χώρα Σφακίων. Αφήνοντας την Εθνική Οδό, θα πάρετε τον εξοχικό δρόμο των Σφακίων για 40 χιλιόμετρα, μέσα από τα βουνά, περνώντας από τα χωριά Βρύσες, Κράπη, Ασκύφου και Ίμβρο. Καθώς πλησιάζετε τη θάλασσα, στρίψτε δεξιά προς Χώρα Σφακίων. Θα βρείτε το ξενοδοχείο Βριτόμαρτις στο αριστερό σας χέρι μετά από ένα χιλιόμετρο περίπου και ένα χιλιόμετρο πριν από τα Σφακιά.

Η συνολική διάρκεια του ταξιδιού με το αυτοκίνητο αναμένεται γύρω στα 150 χιλιόμετρα (δυόμιση ώρες).

Υπηρεσίες Ταξί

Επίσης διατηρούμε επαφές με τις καλύτερες εταιρείες ταξί της περιοχής οπότε μπορούμε να κανονίσουμε να σας παραλάβουν κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου ή των Χανίων και να σας μεταφέρουν ως εκεί κατά την αναχώρησή σας. Η διαδρομή για το αεροδρόμιο του Ηρακλείου κοστίζει 149 €, ενώ για το αεροδρόμιο των Χανίων το κόστος είναι 95 €. Μπορούμε, επίσης, να κανονίσουμε ταξίδια στην περιοχή γύρω από τα Σφακιά ή σε οποιαδήποτε άλλη του νησιού.

Επικοινωνήστε με την Υποδοχή, κατά τη διαμονή σας, για να κλείσετε ταξί για κάποια τοπική διαδρομή ή, σε περίπτωση που θέλετε να σας παραλάβουμε από το αεροδρόμιο, απλώς ενημερώστε μας όταν κάνετε την κράτησή σας στο ξενοδοχείο.

Ενοικίαση Αυτοκινήτου

Είτε θέλετε να οδηγήσετε απ’το αεροδρόμιο ως το ξενοδοχείο είτε επιθυμείτε να εξερευνήσετε τα ενδιαφέροντα αξιοθέατα της περιοχής μας ή το νησί κατά τη διάρκεια της παραμονής σας κοντά μας, το Ξενοδοχείο Γυμνιστών Βριτόμαρτις συνεργάζεται με μία τοπική οικογενειακή επιχείρηση με έδρα τα Σφακιά (το χωριό μας) και σας προτείνει ενοικίαση αυτοκινήτου σε ανταγωνιστικές τιμές.

Τα μοντέλα Αυτοκινήτων που διαθέτουμε

Kia Picanto, Skoda City Goy, Fiat Panda, Hyundai i10, Hyundai Getz, Toyota Yaris, Citroen C3, Hyundai i20, Kia Rio, Hyundai Accent, Hyundai i30, Opel Astra,  Kia Sportage 4×4 2000cc, Fiat Scudo Mini Bus 9seats.