Έλεγχος 
Διαθεσιμότητας
Diving Sunbathing

Η Παραλία Γυμνιστών μας

Προτού επιλέξετε που θα κολυμπήσετε, που θα κάνετε ηλιοθεραπεία ή που θα χαλαρώσετε, πρέπει να μάθετε…

Για το συνδυασμό πισίνας και παραλίας γυμνιστών στο Βριτόμαρτις

Τα clothes-free και clothes-optional ξενοδοχεία επικεντρώνονται είτε στην παραλία είτε στην πισίνα. Ο συνδυασμός και των δύο είναι κάτι σπάνιο αλλά στο Βριτόμαρτις έχουμε την πολυτέλεια να σας τα προσφέρουμε.

Η απόσταση απ’την παραλία γυμνιστών προς το ξενοδοχείο και πώς μπορείτε να πάτε

Η παραλία γυμνιστών Φυλακή είναι μόλις δεκαπέντε λεπτά απ’το κυρίως συγκρότημα του ξενοδοχείου – περίπου στα 700 μέτρα – και είναι εύκολα προσβάσιμη. Πολλοί από τους πελάτες μας απολαμβάνουν τη διαδρομή κατά μήκος του δρόμου, διασχίζοντας την τυπική κρητική εξοχή με πρόβατα και κατσίκες για συντροφιά!

Αν κάποιος είναι λιγότερο αθλητικός, υπάρχει τακτικό λεωφορείο χωρίς χρέωση προς και από την παραλία από το κυρίως κτίριο του ξενοδοχείου.

 Ιδιαιτερότητες της παραλίας

Η παραλία γυμνιστών καλύπτεται από πετραδάκια και βότσαλα και διατίθενται ομπρέλες και ξαπλώστρες προς ενοικίαση. Τα κρυστάλλινα γαλανά νερά παρέχουν πολλές δυνατότητες για κολύμπι και με τον ήλιο να λάμπει κάθε μέρα, η δροσιά της θάλασσας είναι ταυτόχρονα απαραίτητη και ευχάριστη!

Εγκαταστάσεις παραλίας

Υπάρχει επίσης ένα καλά εξοπλισμένο σνακ μπαρ με σκεπαστή εξωτερική βεράντα όπου μπορείτε ν’αγοράσετε κρύα ποτά και σαλάτες καθώς επίσης και μια ποικιλία από μαγειρεμένα γεύματα. Η παραλία μας διαθέτει επίσης τουαλέτες και ντουζιέρες.