Έλεγχος 
Διαθεσιμότητας

Συχνές Ερωτήσεις

Για τους Άντρες

A. Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε οποιονδήποτε επιθυμεί πραγματικά να αποκτήσει την εμπειρία γυμνιστικών διακοπών. Όπως ισχύει για όλους τους πελάτες, απαιτείται να κάνετε κράτηση για να μείνετε μαζί μας.
A. Συνήθως όχι εκτός κι αν πρόκειται για επισκέπτες κάποιου πελάτη. Είμαστε ξενοδοχείο, όχι sun club όπου οι ημερήσιοι επισκέπτες συχνά επιτρέπονται.
A. Δεν έχουμε ειδικούς κανόνες γιαsingle. Καθένας που διαμένει στο ξενοδοχείο μας αναμένεται να σεβαστεί τους υπόλοιπους ένοικους καθώς και τον προσωπικό χώρο και την ιδιωτικότητά τους. Παραδείγματος χάριν, ως γυμνιστές για πρώτη φορά, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κοιτάξετε τους άλλους πελάτες. Όπως σε κάθε «μη γυμνιστικό» περιβάλλον, το επίμονο κοίταγμα θεωρείται αδιάκριτο και δε γίνεται ανεκτό. Οι γυμνιστές συνήθως είναι φιλόξενοι και φιλικοί αλλά χρησιμοποιείστε την κοινή λογική για να αποφύγετε τις κακοτοπιές. Το ρητό «συμπεριφερθείτε όπως θέλετε να σας συμπεριφέρονται» είναι ένας καλός κανόνας!
A. Αυτό είναι εντελώς φυσιολογικό και αναμενόμενο. Σε έναν κόσμο όπου οι γυναίκες κρίνονται και συγκρίνονται σωματικά σε σχεδόν κάθε πλευρά της καθημερινότητάς τους, η ιδέα και μόνο του να θεαθούν γυμνές δημοσίως μπορεί να είναι τρομακτική. Σύμφωνα με την κοινή άποψη, θα τις κοιτάζουν και θα τις «συγκρίνουν» αλλά τίποτα δεν απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Ειλικρινά, οι γυμνιστές δεν ενδιαφέρονται για κοιτάγματα και συγκρίσεις. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να νοιώσουν τις καυτές ακτίνες του ήλιου σ’ένα φιλικό, μη επικριτικό περιβάλλον. Οπότε μην πιέζετε τα πράγματα! Αν το κάνετε, μπορεί να έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα. Να είστε ενθαρρυντικοί και υποστηρικτικοί και να αφήσετε τη σύντροφό σας να παρατηρήσει πώς άλλες γυναίκες απολαμβάνουν τη γυμνότητά τους.
A. Αυτός είναι ένας φυσιολογικός και συχνός φόβος μεταξύ ανδρών αλλά πολύ σπάνια συμβαίνει. Το περιβάλλον στο Βριτόμαρτις είναι για χαλάρωση και, κατά ειρωνικό τρόπο, η πολλή γυμνότητα καταστά το περιβάλλον σχεδόν «ασεξουαλικό». Αν «ερεθιστείτε», τότε ο καλύτερος τρόπος για να το αντιμετωπίσετε είναι να καλυφθείτε με μία πετσέτα ή να ξαπλώσετε μπρούμυτα ή να κολυμπήσετε (ο απλούστερος κι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος).
A. Μα φυσικά! Το ξενοδοχείο Βριτόμαρτις δημιουργήθηκε πριν από περισσότερα από είκοσι χρόνια και από τότε έχουμε καλωσορίσει πολλούς «πρωτάρηδες». Με μεγάλη μας χαρά τους είδαμε από ντροπαλά, διστακτικά και, ναι, φοβισμένα πλάσματα, να μεταμορφώνονται σε άτομα γεμάτα αυτοπεποίθηση και να χαλαρώνουν γυμνοί δημόσια, απολαμβάνοντας την ελευθερία και την ευεξία που προσφέρει ο γυμνισμός. Με μεγάλη χαρά τους είδαμε να επιστρέφουν πολλές, πολλές φορές. Ελάτε, λοιπόν, κι εσείς!

Για Γυναίκες

A. Αυτός είναι ένας απόλυτα φυσιολογικός φόβος που πολλές γυναίκες βιώνουν κατά την εμπειρία της πρώτης τους επίσκεψης. Ενώ κανείς δεν πρόκειται, φυσικά, να σας υποχρεώσει να βγάλετε τα ρούχα σας (!), το Ξενοδοχείο Γυμνιστών Βριτόμαρτις είναι για τους ανθρώπους που επιθυμούν να είναι γυμνοί προκειμένου να απολαύσουν τις ευεργετικές ιδιότητες του ήλιου. Η γυμνότητα είναι υποχρεωτική γύρω από την περιοχή της πισίνας, στην πισίνα και στην παραλία γυμνιστών όμως μέσα στο χώρο του ξενοδοχείου απαιτείται ένδυση καθώς επίσης στα μπαρ, τα εστιατόρια και το κατάστημα. Πολλές γυναίκες όταν μετακινούνται απ’τον ένα χώρο στον άλλο, φορούν παρεό ή κάτι «ελαφρύ» αλλά αποτελεί επιλογή τους, τελικά, το αν ή όχι θα το κάνουν.
A. Δε χρειάζεται να το αποφύγετε γιατί δεν πρόκειται να συμβεί. Το επίμονο κοίταγμα θεωρείται αδιάκριτο και είναι κάτι που οι γυμνιστές δεν κάνουν. Ούτε συγκρίνουν σώματα ή μέλη αυτών. Είμαστε όλοι διαφορετικοί και οι γυμνιστές σέβονται και επικροτούν αυτές τις διαφορές.

A. Μόνο για να πάτε στις περιοχές του ξενοδοχείου όπου απαιτείται ένδυση (δείτε παραπάνω). Η λογική γύρω από το γυμνιστικό παραθεριστικό κέντρο Βριτόμαρτις είναι ο γυμνισμός και, για να είμαστε ειλικρινείς, αν δοκιμάσετε να κολυμπήσετε χωρίς μαγιό, δε θα θελήσετε να το ξαναφορέσετε!

A. Αυτό είναι κάτι που απασχολεί συχνά τις γυμνίστριες. Θα γνωρίζετε τις ημερομηνίες του κύκλου σας και θα ξέρετε εκ των προτέρων αν αυτό πρόκειται να συμβεί κατά τη διάρκεια των διακοπών σας κοντά μας. Μπορείτε να εξακολουθήσετε να είστε γυμνή αν φορέσετε ταμπόν και κοντύνετε λίγο το κορδονάκι για να μη φαίνεται.
A. Αυτό συνήθως είναι κάτι που ανησυχεί τους μη γυμνιστές αλλά δε θα έπρεπε να συγχέετε τη γυμνότητα με τη σεξουαλικότητα ή με τη σεξουαλική συμπεριφορά. Το να είναι κανείς γυμνός είναι απολύτως φυσικό και δεν υπάρχει καλύτερη εμπειρία απ’το να κολυμπά ή να κάνει ηλιοθεραπεία κάποιος χωρίς ρούχα. Στο ξενοδοχείο μας, έχουμε έναν αυστηρό κώδικα συμπεριφοράς· οι γυμνιστές συμπεριφέρονται με ανοιχτό αλλά «ελεγχόμενο» τρόπο ενώ σέβονται βαθύτατα τους συμπαραθεριστές τους.

A. Δεν είμαστε ξενοδοχείο τέτοιου τύπου. Το Βριτόμαρτις επικεντρώνεται στην ξεκούραση και τη χαλάρωση και, ενώ διαθέτουμε ένα εκτενές ψυχαγωγικό πρόγραμμα, δεν περιλαμβάνουμε τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Ο γυμνισμός δεν είναι κάποιο χόμπι που έχει σκοπό να προάγει τον ανταγωνισμό.

A. Είμαστε βέβαιοι ότι θα το απολαύσετε. Ολοένα και περισσότερες γυναίκες διαπιστώνουν τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία η ηλιοθεραπεία χωρίς μαγιό, όχι μόνο στο σώμα αλλά και στο πνεύμα, εκτός του ό, τι λυτρώνει απ’το καθημερινό άγχος. Ως γυναίκα, μόλις κάνετε το πρώτο βήμα, θ’ανακαλύψετε ότι η γυμνότητα είναι τρομερά ενδυναμωτική.
Όσο για πρόκληση ζημιάς στο δέρμα, συμβαίνει σπάνια γιατί οι γυμνιστές, περισσότερο από κάθε άλλον, έχουν επίγνωση του πόσο σημαντικό είναι να φροντίζει κανείς το δέρμα του. Η χρήση μίας καλής αντιηλιακής κρέμας, με τον ενδεδειγμένο για τον τύπο του δέρματός σας δείκτη προστασίας, καθώς και η τήρηση των δοκιμασμένων συμβουλών για την ηλιοθεραπεία, θα εξασφαλίσουν την προστασία του δέρματός σας. Θα επιστρέψετε από τις διακοπές σας με μια υγιή, χρυσή λάμψη και θα είστε περήφανοι που κάνατε αυτό το πρώτο βήμα στο γυμνισμό στο Ξενοδοχείο Βριτόμαρτις!