Προηγούμενη ΦωτογραφίαΕπόμενη Φωτογραφία
 

Συχνές Ερωτήσεις

Η επίσκεψη σε ένα γυμνιστικό/προαιρετικής ένδυσης παραθεριστικό κέντρο για πρώτη φορά μπορεί να είναι μία ευχάριστη και ικανοποιητική εμπειρία. Όμως για πολλούς ανθρώπους μπορεί να είναι, στην αρχή, αρκετά τρομαχτική. Ίσως να έχετε πολλές απορίες αλλά, πιστέψτε μας, πρόκειται για πράγματα για τα οποία κι εμείς αναρωτηθήκαμε πολλές φορές. Για να σας βοηθήσουμε στην πρώτη σας επίσκεψη, έχουμε συγκεντρώσει ορισμένες από τις πιο συχνές ερωτήσεις που μας έχουν υποβληθεί όλ'αυτά τα χρόνια.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ

Ερ. : Επιτρέπετε σε εργένηδες να μείνουν στο ξενοδοχείο σας;

Απ. : Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε οποιονδήποτε επιθυμεί πραγματικά να αποκτήσει την εμπειρία γυμνιστικών διακοπών. Όπως ισχύει για όλους τους πελάτες, απαιτείται να κάνετε κράτηση για να μείνετε μαζί μας. 

Ερ. : Επιτρέπετε ημερήσιους επισκέπτες ;

Απ. : Συνήθως όχι εκτός κι αν πρόκειται για επισκέπτες κάποιου πελάτη. Είμαστε ξενοδοχείο, όχι sun club όπου οι ημερήσιοι επισκέπτες συχνά επιτρέπονται.

Ερ. : Ποιοι είναι οι κανόνες που πρέπει ν'ακολουθήσουν οι εργένηδες που μένουν στο ξενοδοχείο σας;

Απ. : Δεν έχουμε ειδικούς κανόνες για εργένηδες. Καθένας που διαμένει στο ξενοδοχείο μας αναμένεται να σεβαστεί τους υπόλοιπους ένοικους καθώς και τον προσωπικό χώρο και την ιδιωτικότητά τους. Παραδείγματος χάριν, ως γυμνιστές για πρώτη φορά, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κοιτάξετε τους άλλους πελάτες. Όπως σε κάθε «μη γυμνιστικό» περιβάλλον, το επίμονο κοίταγμα θεωρείται αδιάκριτο και δε γίνεται ανεκτό. Οι γυμνιστές συνήθως είναι φιλόξενοι και φιλικοί αλλά χρησιμοποιείστε την κοινή λογική για να αποφύγετε τις κακοτοπιές. Το ρητό «συμπεριφερθείτε όπως θέλετε να σας συμπεριφέρονται» είναι ένας καλός κανόνας!

Ερ. : Κι αν η σύντροφός μου είναι απρόθυμη όσον αφορά στο γυμνισμό δημοσίως ;

Απ. : Αυτό είναι εντελώς φυσιολογικό και αναμενόμενο. Σε έναν κόσμο όπου οι γυναίκες κρίνονται και συγκρίνονται σωματικά σε σχεδόν κάθε πλευρά της καθημερινότητάς τους, η ιδέα και μόνο του να θεαθούν γυμνές δημοσίως μπορεί να είναι τρομακτική. Σύμφωνα με την κοινή άποψη, θα τις κοιτάζουν και θα τις «συγκρίνουν» αλλά τίποτα δεν απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Ειλικρινά, οι γυμνιστές δεν ενδιαφέρονται για κοιτάγματα και συγκρίσεις. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να νοιώσουν τις καυτές ακτίνες του ήλιου σ'ένα φιλικό, μη επικριτικό περιβάλλον. Οπότε μην πιέζετε τα πράγματα! Αν το κάνετε, μπορεί να έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα. Να είστε ενθαρρυντικοί και υποστηρικτικοί και να αφήσετε τη σύντροφό σας να παρατηρήσει πώς άλλες γυναίκες απολαμβάνουν τη γυμνότητά τους.

Ερ.: Ανησυχώ ότι με τόσες πολλές γυμνές γυναίκες τριγύρω, μπορεί να έχω στύση. Θα με πετάξουν έξω αν συμβεί αυτό;

Απ. : Αυτός είναι ένας φυσιολογικός και συχνός φόβος μεταξύ ανδρών αλλά πολύ σπάνια συμβαίνει. Το περιβάλλον στο Βριτόμαρτις είναι για χαλάρωση και, κατά ειρωνικό τρόπο, η πολλή γυμνότητα καταστά το περιβάλλον σχεδόν «ασεξουαλικό». Αν «ερεθιστείτε», τότε ο καλύτερος τρόπος για να το αντιμετωπίσετε είναι να καλυφθείτε με μία πετσέτα ή να ξαπλώσετε μπρούμυτα ή να κολυμπήσετε (ο απλούστερος κι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος!)

Ερ. : Τι μου προτείνετε; Να το δοκιμάσω;

Απ. : Μα φυσικά! Το ξενοδοχείο Βριτόμαρτις δημιουργήθηκε πριν από περισσότερα από είκοσι χρόνια και από τότε έχουμε καλωσορίσει πολλούς «πρωτάρηδες». Με μεγάλη μας χαρά τους είδαμε από ντροπαλά, διστακτικά και, ναι, φοβισμένα πλάσματα, να μεταμορφώνονται σε άτομα γεμάτα αυτοπεποίθηση και να χαλαρώνουν γυμνοί δημόσια, απολαμβάνοντας την ελευθερία και την ευεξία που προσφέρει ο γυμνισμός. Με μεγάλη χαρά τους είδαμε να επιστρέφουν πολλές, πολλές φορές. Ελάτε, λοιπόν, κι εσείς!

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Ερ. : Η ιδέα ήταν του συντρόφου μου! Η σκέψη και μόνο του να βρεθώ χωρίς τα ρούχα μου μπροστά σε μια μεγάλη ομάδα αγνώστων με τρομοκρατεί! Πρέπει να οπωσδήποτε να είμαι κι εγώ γυμνή;

Απ. : Αυτός είναι ένας απόλυτα φυσιολογικός φόβος που πολλές γυναίκες βιώνουν κατά την εμπειρία της πρώτης τους επίσκεψης. Ενώ κανείς δεν πρόκειται, φυσικά, να σας υποχρεώσει να βγάλετε τα ρούχα σας (!), το Ξενοδοχείο Γυμνιστών Βριτόμαρτις είναι για τους ανθρώπους που επιθυμούν να είναι γυμνοί προκειμένου να απολαύσουν τις ευεργετικές ιδιότητες του ήλιου. Η γυμνότητα είναι υποχρεωτική γύρω από την περιοχή της πισίνας, στην πισίνα και στην παραλία γυμνιστών όμως μέσα στο χώρο του ξενοδοχείου απαιτείται ένδυση καθώς επίσης στα μπαρ, τα εστιατόρια και το κατάστημα. Πολλές γυναίκες όταν μετακινούνται απ'τον ένα χώρο στον άλλο, φορούν παρεό ή κάτι «ελαφρύ» αλλά αποτελεί επιλογή τους, τελικά, το αν ή όχι θα το κάνουν.

Ερ. : Δε μ'αρέσει η ιδέα ότι οι άλλοι θα μπορούν να δουν αυτό που πάνω μου θεωρώ «σωματικά ελαττώματα» και ότι μπορεί να με συγκρίνουν με άλλες. Πως το αποφεύγω κάτι τέτοιο;

Απ. : Δε χρειάζεται να το αποφύγετε γιατί δεν πρόκειται να συμβεί. Το επίμονο κοίταγμα θεωρείται αδιάκριτο και είναι κάτι που οι γυμνιστές δεν κάνουν. Ούτε συγκρίνουν σώματα ή μέλη αυτών. Είμαστε όλοι διαφορετικοί και οι γυμνιστές σέβονται και επικροτούν αυτές τις διαφορές. 

Ερ. : Μπορώ να φορέσω μαγιό ;

Απ. : Μόνο για να πάτε στις περιοχές του ξενοδοχείου όπου απαιτείται ένδυση (δείτε παραπάνω). Η λογική γύρω από το γυμνιστικό παραθεριστικό κέντρο Βριτόμαρτις είναι ο γυμνισμός και, για να είμαστε ειλικρινείς, αν δοκιμάσετε να κολυμπήσετε χωρίς μαγιό, δε θα θελήσετε να το ξαναφορέσετε!

Ερ. : Μία πολύ προσωπική ερώτηση… Κι αν μου συμβεί ν'αδιαθετήσω κατά τη διάρκεια της διαμονής μου στο Βριτόμαρτις; Πως θα το χειριστώ αυτό; 

Απ. : Αυτό είναι κάτι που απασχολεί συχνά τις γυμνίστριες. Θα γνωρίζετε τις ημερομηνίες του κύκλου σας και θα ξέρετε εκ των προτέρων αν αυτό πρόκειται να συμβεί κατά τη διάρκεια των διακοπών σας κοντά μας. Μπορείτε να εξακολουθήσετε να είστε γυμνή αν φορέσετε ταμπόν και κοντύνετε λίγο το κορδονάκι για να μη φαίνεται.

Ερ. : Μ'απασχολεί η σεξουαλική πλευρά της γυμνότητας και ανησυχώ μήπως ενοχληθώ από τη συμπεριφορά άλλων ανθρώπων.

Απ. : Αυτό συνήθως είναι κάτι που ανησυχεί τους μη γυμνιστές αλλά δε θα έπρεπε να συγχέετε τη γυμνότητα με τη σεξουαλικότητα ή με τη σεξουαλική συμπεριφορά. Το να είναι κανείς γυμνός είναι απολύτως φυσικό και δεν υπάρχει καλύτερη εμπειρία απ'το να κολυμπά ή να κάνει ηλιοθεραπεία κάποιος χωρίς ρούχα. Στο ξενοδοχείο μας, έχουμε έναν αυστηρό κώδικα συμπεριφοράς· οι γυμνιστές συμπεριφέρονται με ανοιχτό αλλά «ελεγχόμενο» τρόπο ενώ σέβονται βαθύτατα τους συμπαραθεριστές τους. Σπάνια χρειάστηκε να κάνουμε μια «ήσυχη κουβεντούλα» γύρω από τη συμπεριφορά κάποιου πελάτη.

Ερ. : Θα πρέπει να συμμετέχω σε διαγωνισμούς όπως «Ο Γυμνιστής της Εβδομάδας» και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις; Θα ντρεπόμουν πολύ να λάβω μέρος σε κάτι τέτοιο. 

Απ. : Δεν είμαστε ξενοδοχείο τέτοιου τύπου. Το Βριτόμαρτις επικεντρώνεται στην ξεκούραση και τη χαλάρωση και, ενώ διαθέτουμε ένα εκτενές ψυχαγωγικό πρόγραμμα, δεν περιλαμβάνουμε τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Ο γυμνισμός δεν είναι κάποιο χόμπι που έχει σκοπό να προάγει τον ανταγωνισμό.

Ερ. : Πιστεύετε στ'αλήθεια ότι κάνει καλό ο γυμνισμός; Δεν υπάρχει περίπτωση ο πολύς ήλιος να βλάψει το δέρμα μου;

Απ. : Είμαστε βέβαιοι ότι θα το απολαύσετε. Ολοένα και περισσότερες γυναίκες διαπιστώνουν τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία η ηλιοθεραπεία χωρίς μαγιό, όχι μόνο στο σώμα αλλά και στο πνεύμα, εκτός του ό, τι λυτρώνει απ'το καθημερινό άγχος. Ως γυναίκα, μόλις κάνετε το πρώτο βήμα, θ'ανακαλύψετε ότι η γυμνότητα είναι τρομερά ενδυναμωτική. 

Όσο για πρόκληση ζημιάς στο δέρμα, συμβαίνει σπάνια γιατί οι γυμνιστές, περισσότερο από κάθε άλλον, έχουν επίγνωση του πόσο σημαντικό είναι να φροντίζει κανείς το δέρμα του. Η χρήση μίας καλής αντιηλιακής κρέμας, με τον ενδεδειγμένο για τον τύπο του δέρματός σας δείκτη προστασίας, καθώς και η τήρηση των δοκιμασμένων συμβουλών για την ηλιοθεραπεία, θα εξασφαλίσουν την προστασία του δέρματός σας. Θα επιστρέψετε από τις διακοπές σας με μια υγιή, χρυσή λάμψη και θα είστε περήφανοι που κάνατε αυτό το πρώτο βήμα στο γυμνισμό στο Ξενοδοχείο Βριτόμαρτις!

Η πρώτη σας εμπειρία

Το να βρίσκεστε γυμνοί κάτω απ'τον καυτό ήλιο είναι μία υπέροχη εμπειρία και στο Βριτόμαρτις εστιάζουμε την προσοχή μας στην παροχή της καλύτερης γυμνιστικής εμπειρίας που είχατε ποτέ!

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον ήρεμης χαλάρωσης, με εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών όπου οι πελάτες μας αισθάνονται άνετα, ασφαλείς και ευχαριστημένοι και ολόκληρο το προσωπικό μας έχει εκπαιδευτεί ούτως ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.

Η δημόσια εμφάνιση χωρίς τα ρούχα σας για πρώτη φορά μπορεί ενδεχομένως να είναι μία τρομακτική και φοβερή εμπειρία. Όμως ξέρουμε από πολλούς πελάτες μας που έκαναν το πρώτο βήμα στο Βριτόμαρτις ότι η αίσθηση αυτή ξεχνιέται γρήγορα, όμως η χαρά της γυμνότητας δε λησμονιέται ποτέ!

Παρά τους όποιους φόβους σας, κανείς δε θα σας κρίνει και κανείς δε θα σας συγκρίνει με άλλους συμπαραθεριστές σας. Αν θελήσετε να συγχρωτιστείτε με άλλους, προσκαλείστε να το κάνετε αλλά, αν επιθυμείτε να είστε μόνοι, κανείς δε θα σας ενοχλήσει.

Η γυμνότητα είναι μία απίστευτα χαλαρωτική και αγχολυτική εμπειρία. Είναι λίγο δύσκολο να αγχωθεί κανείς όταν ξαπλώνει κάτω από τον ζεστό κρητικό ήλιο χωρίς να τον απασχολεί  τίποτ'άλλο εκτός από το τι θα διαλέξει από το μενού για μεσημεριανό ή για δείπνο!

Ζούμε σ'έναν κόσμο άγχους, συγκρούσεων και προκλήσεων όμως, στο Βριτόμαρτις, έχουμε δημιουργήσει μία όαση ηρεμίας μακριά από όλ'αυτά. Αν δεν ξαναζήσατε την εμπειρία γυμνιστικών διακοπών ποτέ, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να το κάνετε. Ελάτε κοντά μας και δε θα το μετανοιώσετε!