Προηγούμενη ΦωτογραφίαΕπόμενη Φωτογραφία
 

Επισκέπτης για πρώτη φορά – Γυμνιστής για πρώτη φορά

Λόγοι για τους οποίους σας προτείνουμε να τολμήσετε το Γυμνισμό

Η θερμή υποδοχή στο Βριτόμαρτις

Αν σκέφτεστε να κάνετε μία επίσκεψη στο Ξενοδοχείο Γυμνιστών Βριτόμαρτις για πρώτη φορά τότε σας αναμένουν ένα θερμό καλωσόρισμα και υπέροχες διακοπές! Αν έχετε επιλέξει το Βριτόμαρτις για την πρώτη σας επίσκεψη σε γυμνιστικό παραθεριστικό κέντρο, τότε μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι έχετε εξασφαλίσει πραγματικά τη θερμότερη υποδοχή!

Ισότητα

Ίσως να νοιώθετε άγχος. Το ενδεχόμενο να βρεθείτε γυμνοί δημοσίως δικαιολογημένα σας τρομάζει. Τι θα σκεφτούν οι άλλοι; Θα σας κοιτάζουν επίμονα; Θα σχολιάζουν το σώμα σας; Αυτές είναι ορισμένες μόνο από τις σκέψεις που περνούν απ'το μυαλό σας όμως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το καλό με το γυμνισμό είναι ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για το πώς είστε. Χωρίς ρούχα όλοι είναι ίσοι και οι γυμνιστές δεν αρέσκονται στο να επικρίνουν.

Η αίσθηση του αέρα, του ήλιου, της αύρας και του νερού

Η γενική αντίδραση όσων αποφασίζουν να τολμήσουν το «μεγάλο βήμα» είναι το πόσο ευχάριστη βρίσκουν, τελικά, αυτήν την εμπειρία. Η γυμνότητα επιτρέπει στον άνθρωπο να απολαύσει πραγματικά την αίσθηση του αέρα, της λιακάδας, της θαλασσινής αύρας και του νερού. Είναι μία υπέροχα απελευθερωτική εμπειρία και μία καθαρά φυσική αίσθηση. Σπάνια δοκιμάζει κάποιος το γυμνισμό και μετά τον απορρίπτει.

Η απελευθερωτική αίσθηση που προσφέρει το κολύμπι 

Το Ξενοδοχείο Γυμνιστών Βριτόμαρτις είναι το ιδανικό μέρος για να δοκιμάσει κανείς το γυμνισμό για πρώτη φορά. Δοκιμάστε μία βουτιά στην πισίνα μας και δε θα ξανακολυμπήσετε με το μαγιό σας ποτέ! Έχοντας ευχαριστηθεί αυτήν την εμπειρία, μπορείτε μετά να χαλαρώσετε στις ξαπλώστρες μας γύρω από την πισίνα και ν'αφήσετε τον ήλιο να σας στεγνώσει! Ούτε καν πετσέτα δε θα χρειαστείτε!

Συνολικό μαύρισμα

Αν θέλετε για κρατήσετε τον εαυτό σας για εσάς, μπορείτε να το κάνετε αλλά στοιχηματίζουμε ότι σύντομα θ'αρχίσετε ν'ανταλλάσσετε αστεία με τους συμπαραθεριστές σας που έρχονται απ'όλον τον κόσμο. Οι όποιες επιφυλάξεις σας για το γυμνισμό θα αρθούν και σε μέσα σε λίγες μέρες θα έχετε αποκτήσει ένα υπέροχο ολικό μαύρισμα. Ούτε με σπρέυ μαυρίσματος ούτε με σολάριουμ, μόνο χάρις στην ευγενική χορηγία του ήλιου.

Η αποδοχή του Γυμνισμού

Το Βριτόμαρτις διαθέτει άδεια γυμνιστικού παραθεριστικού κέντρου και ακολουθεί ευρέως τους κανονισμούς που έχουν θεσπιστεί από τη Διεθνή Ομοσπονδία Γυμνιστών (INF). Στους εσωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου, όπως είναι η υποδοχή, το μπαρ και το εστιατόριο, τα ρούχα είναι υποχρεωτικά οπότε, εφόσον αυτή είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζετε το γυμνισμό, δεν υπάρχει λόγος να νοιώθετε καμμία αμηχανία! Όλοι οι εξωτερικοί χώροι είναι προαιρετικής ένδυσης εκτός από την ιδιωτική παραλία και την πισίνα όπου πρέπει να είστε γυμνοί.

Καλό είναι ν'αποκτήσετε, ως αρχή, τη συνήθεια, όταν πρόκειται να καθήσετε για να πιείτε ένα ποτό ή για να φάτε στο pool bar, να τοποθετείτε πρώτα μία πετσέτα στο κάθισμα. 

Είτε μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά είτε είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζετε το γυμνισμό γενικά, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για τις διακοπές σας από το Ξενοδοχείο Γυμνιστών Βριτόμαρτις.

Για συνεντεύξεις από πελάτες που μας επισκέφτηκαν για πρώτη φορά ή από επαναλαμβανόμενους πελάτες, παρακαλούμε επισκεφθείτε το τμήμα με τα βίντεο της ιστοσελίδας μας.

Για φωτογραφίες από το Βριτόμαρτις, μπορείτε να ξεφυλλίσετε το τμήμα με τις φωτογραφίες μας.