Έλεγχος 
Διαθεσιμότητας

Εκδρομές Με Καΐκι

Προς το νησί της Γαύδου

Μία φορά την εβδομάδα μία ημερήσια εκδρομή προς το νοτιότερο άκρο της Ευρώπης που δεν πρέπει να χάσετε. Επισκεφτείτε επιβλητικές παραλίες, συμπεριλαμβανομένης της δεύτερης ωραιότερης παραλίας του κόσμου (βραβευμένη από το Περιοδικό Vogue το 2002 και από το Discovery Channel), περιηγηθείτε στην περιοχή και γευματίστε. Η Γαύδος αποτελεί μοναδικό στολίδι της Νότιας Ευρώπης, μακριά από τον πολυσύχναστο «πολιτισμένο» κόσμο, με άγρια ομορφιά, κρυστάλλινα καταγάλανα νερά, ονειρικό ξημέρωμα, ηλιοβασιλέματα που κόβουν την ανάσα, μία εντυπωσιακή ακτογραμμή και παρθένες παραλίες όπου οι κέδροι φυτρώνουν μέχρι τη θάλασσα. Ένα νησί εξαιρετικής ομορφιάς που αξίζει ν’ανακαλύψει κανείς. Πεύκα, κέδροι και τοπική χλωρίδα κοσμούν το νησί ενώ ρείκι και άλλα φυτά απελευθερώνουν τα αρώματά τους στον αέρα. Δεν είναι τυχαίο που η Γαύδος εντάχθηκε στο πρόγραμμα Natura 2000.

Προς τις Δυτικές Ακτές

Μία φορά την εβδομάδα κατά μήκος της ακτής προς Άγιο Παύλο, Αγία Ρουμέλη και Φουρνωτή. Πρόκειται για την άγρια ακτή της Νότιας Κρήτης, με ερημικές παραλίες και εκπληκτική φύση. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας κατά μήκος των ακτών βλέπουμε την είσοδο προς το διάσημο φαράγγι της Σαμαριάς, την παραλία του Αγίου Παύλου, μία αξιοσημείωτη εκκλησία στην παραλία, τα άγονα βραχώδη βουνά των Σφακίων, την είσοδο προς το φαράγγι της Αράδαινας, τα δύο γραφικά χωριουδάκια του Λύκου και του Φοίνικα, το χωριό Λουτρό όπου θα γευματίσουμε και, τέλος, την Παραλία Γλυκά Νερά όπου έχουμε την ευκαιρία να ξεπλυθούμε με παγωμένο νερό κατευθείαν από τα Λευκά Όρη.

Προς τις Ανατολικές Ακτές

Μία φορά την εβδομάδα κατά μήκος της ακτής προς το Φραγκοκάστελλο και το φοινικόδασος της Πρεβέλης. Ταξιδεύουμε κατά μήκος της ακτής με θέα το εντυπωσιακό ορεινό σκηνικό προς την παραλία της Αγίας Μαρίνας για κολύμπι. Συνεχίζουμε προς τη γραφική παραλία με τους φοίνικες («Πρεβέλη») για κολύμπι μισής ώρας (φορέστε μαγιό για να βγείτε στην ακτή…).

Μετά το γεύμα κάνουμε μία στάση στον τουριστικό Πλακιά για ψώνια μίας ώρας καθώς παίρνουμε το δρόμο του γυρισμού προς τη Χώρα Σφακίων.