Έλεγχος 
Διαθεσιμότητας

Οι Άνθρωποι

Ξέρετε ποιο είναι το μυστικό της επιχείρησής μας;

Με περηφάνια σας ανακοινώνουμε ότι το ξενοδοχείο γυμνιστών Βριτόμαρτις είναι «ιδιαίτερο» και θα σας πούμε τους λόγους για τους οποίους το ισχυριζόμαστε αυτό.

Η στέγαση, το φαγητό και οι εγκαταστάσεις είναι «εξαιρετικές», σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα των πελατών μας. Ρίξτε μια ματιά στο βιβλίο επισκεπτών.

Η περιοχή είναι «εντυπωσιακή».

Ο ήλιος πάντα (εντάξει, σχεδόν πάντα!) λάμπει επί μακρόν και δυνατά.

Οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά

Όμως υπάρχει ένα εξίσου σπουδαίο συστατικό – ίσως το σπουδαιότερο – και είναι αυτό για το οποίο όλοι συμφωνούν ότι μπορεί να φτιάξει ή χαλάσει τις διακοπές και όχι απλώς αυτές της προαιρετικής ένδυσης. Φυσικά πρόκειται για τους Ανθρώπους, αυτούς τους σκληρά εργαζόμενους και αφοσιωμένους υπαλλήλους που μοναδικό μέλημά τους είναι να εξασφαλίσουν ότι θα κάνετε τις καλύτερες διακοπές που κάνατε ποτέ. Σ’αυτό το σημείο είναι που οι πελάτες μας αναγνωρίζουν ότι το Βριτόμαρτις υπερέχει.

Η οικογένεια στην οποία ανήκει το ξενοδοχείο

Για την οικογένεια Δουρουντάκη, το ξενοδοχείο γυμνιστών που έχουν στην ιδιοκτησία τους  δεν είναι απλώς μια «επιχείρηση», είναι η ζωή τους ολόκληρη κι έτσι στο διεθνή κόσμο των διακοπών προαιρετικής ένδυσης, το όνομα Βριτόμαρτις έχει γίνει συνώνυμο της εξαιρετικής παροχής υπηρεσιών γιατί αξίζει τα λεφτά του και πραγματικά σημαίνει απολαυστικές διακοπές χωρίς κανένα άγχος.

Ο Γενικός Διευθυντής

Ο Γενικός Διευθυντής Νίκος Δουρουντάκης καθοδηγεί την ομάδα του Βριτόμαρτις από το 2000 (το ξενοδοχείο φιλοξενεί γυμνιστές απ’το 1992) και μοναδικό του μέλημα είναι να εξασφαλίσει ότι οι διακοπές σας στο ξενοδοχείο του θα είναι οι καλύτερες. Για να το πετύχει αυτό, απασχολεί μία ομάδα έμπειρων, συγκεντρωμένων και καλά οργανωμένων υπαλλήλων σε όλα τα τμήματα του ξενοδοχείου.

Το σύνολο του προσωπικού

Από το χαμογελαστό και πρόθυμο προσωπικό της υποδοχής που θα συναντήσετε κατά την άφιξή σας – και κάθε μέρα από ‘δω και στο εξής – έως τους σεφ στην κουζίνα, το προσωπικό του εστιατορίου, του μπαρ, τους κηπουρούς, την ομάδα συντήρησης, της παραλίας, της πισίνας και το συνεργείο καθαρισμού, κάθε μέλος της ομάδας Βριτόμαρτις έχει μόνο δυο στόχους : να εξασφαλίσει ότι αυτό το ξενοδοχείο γυμνιστών ανταποκρίνεται στις υψηλότερες προδιαγραφές και ότι θα κάνετε τις καλύτερες διακοπές που κάνατε ποτέ!

Τίποτα δεν είναι κόπος για εμάς κι επειδή η ομάδα του Βριτόμαρτις είναι τόσο καλά οργανωμένη, μπορείτε απλά να χαλαρώσετε και ν’απολαύσετε το χρόνο σας σε αυτό το ιδιαίτερο και μοναδικό ξενοδοχείο Γυμνιστών.