Προηγούμενη ΦωτογραφίαΕπόμενη Φωτογραφία
 

Η Ιστορία μας και το Όραμά μας

Θα εκπλαγείτε αν μάθετε ότι…

Υπήρχε μόνο ένα Ξενοδοχείο Γυμνιστών σε ολόκληρη την Κρήτη μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 80. 

Η ιστορία του πολύ ιδιαίτερου ξενοδοχείου μας γυμνιστών, όπως φαντάζεστε, έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Παρ'όλο που έχουμε στη διάθεσή μας τις τέλειες συνθήκες για τη λειτουργία παραθεριστικών κέντρων προαιρετικής ένδυσης, δηλαδή μία τραχιά ακτογραμμή με ανεξερεύνητους κολπίσκους, ηρεμία  φυλασσόμενη με ζήλο και, φυσικά, απεριόριστη ηλιοφάνεια, εώς τα τέλη της δεκαετίας του 80 υπήρχε μόνο ένα ξενοδοχείο σε όλη την Κρήτη που λειτουργούσε ως γυμνιστικό.

Στην αρχή το Ξενοδοχείο μας δεν προοριζόταν για γυμνιστές

Έχοντας ιδρυθεί από την Οικογένεια Δουρουντάκη, μία τοπική οικογένεια που μετρά πολλά χρόνια εμπειρίας στην παροχή ποιοτικής διατροφής και διαμονής συνταιριασμένης με εξαιρετική παροχή υπηρεσιών, το Βριτόμαρτις άνοιξε το 1989. Αρχικά δεν ήταν ξενοδοχείο γυμνιστών αλλά απλώς ένα «συμβατικό» ξενοδοχείο που προσέφερε διατροφή και διαμονή σε εκείνους που αναζητούσαν «ηλιόλουστες διακοπές» μέσα σε ένα ήρεμο και άνετο περιβάλλον.

Πελάτης μάς έδωσε την ιδέα

Το δεύτερο χρόνο λειτουργίας, ένας πελάτης που ήταν γυμνιστής εκ πεποιθήσεως έριξε στο τραπέζι την πρόταση να μετατραπεί το Βριτόμαρτις σε ένα θαυμάσιο ξενοδοχείο αποκλειστικά για γυμνιστές. Η ενδιαφέρουσα «πρόκληση» παρακίνησε την οικογένεια να πάρει στα σοβαρά την πιθανότητα για ένα τέτοιο εγχείρημα. Έπειτα από πολύ σχεδιασμό, έρευνα και συζήτηση (και όχι λίγη ενδοσκόπηση), η απόφαση πάρθηκε το 1992 και το ξενοδοχείο μετατράπηκε σε γυμνιστικό και προαιρετικής ένδυσης. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε, πρόκειται για μια ιστορία για την οποία η Οικογένεια Δουρουντάκη μπορεί να είναι περήφανη. 

Το Όραμά μας έχει πλέον επιτελεστεί καθώς οι πελάτες μας θεωρούνται και φίλοι μας

Το Όραμα της ομάδας Βριτόμαρτις για το γυμνιστικό ξενοδοχείο τους ήταν, από την αρχή, να συμπεριφέρονται στους πελάτες σα να επρόκειτο για οικογενειακούς τους φίλους, να τους προσφέρουν ζεστή και γενναιόδωρη φιλοξενία σε συνδυασμό με εξαιρετικές υπηρεσίες.

Ο απώτερος στόχος ήταν να εξασφαλίσουν ότι οι πελάτες απολάμβαναν την ελευθερία τους στο γυμνιστικό παραθεριστικό κέντρο ενώ, παράλληλα, ένοιωθαν «σαν στο σπίτι τους».

Το «Όραμά» τους έχει εκπληρωθεί και όχι μόνο. Μία από τις καλύτερες και ανεξάρτητες αποδείξεις γι αυτήν την επιτυχία είναι το τμήμα με το Βιβλίο Επισκεπτών και τις κριτικές των πελατών μας. Όχι μόνο τα σχόλια είναι θετικά και κολακευτικά αλλά είναι επιπλέον γραμμένα από πελάτες που επιστρέφουν χρόνο με το χρόνο στο οικογενειακό και οικογενειακά εστιασμένο γυμνιστικό ξενοδοχείο, «πελάτες» που πλέον θεωρούν τους εαυτούς τους «φίλους».